Olli Honkanen Business Controlleriksi

07.01.2021

Kauppatieteiden maisteri Olli Honkanen siirtyy Green Fuel Nordicin palvelukseen maaliskuussa 2021.

Edellisessä työssään Phillips-Medisizen controllerina hän työskenteli tuotannon investointien, uusien projektien ja monipuolisten taloushallinnon työtehtävien parissa.

– Vaikka en ole syntynyt Pohjois-Karjalassa minulla on vahva side maakuntaan. Vaimoni on Kontiolahdelta kotoisin ja olen viettänyt lapsuuden kesät sukumme mökillä Nurmeksessa. Tämä tehtävä on juuri sellainen haaste, jota kaipasin työuralleni. Kyseessä on uusi teollisuuden ala, jolla on mahdollisuus luoda kasvua Suomeen ja Pohjois-Karjalaan, Honkanen kertoo.

Kokemuksensa Honkanen on viimeisen yhdeksän vuoden aikana kerännyt lääketeollisuuden sopimusvalmistuksen (2014-2021) ja vähittäiskaupan (2012-2014) monipuolisissa sisäisen laskennan tehtävissä. Näitä ovat olleet esimerkiksi budjetointi, ennustaminen ja KPI-mittarien seuranta. Green Fuel Nordicissa Honkanen tulee ottamaan vastuuta yhtiön talouden prosesseista.

– Mielenkiintoisinta tulevissa tehtävissä ovat uusien asioiden oppiminen ja uuden tehtaan KPI-mittareiden rakentaminen. Opimme näistä asioista jatkuvasti, kun tietoa kertyy vuoden 2021 aikana, Honkanen toteaa.

-Olemme perheeni kanssa erittäin onnellisia täällä Pohjois-Karjalassa. Kolme poikaa pitää mielen virkeänä myös vapaa-ajalla ja tarjoaa mukavaa vaihtelua työelämään, hän naurahtaa.

OTA YHTEYTTÄ!

Kuinka voimme auttaa? Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.