Haemme: Pääoperaattoreita Lieksan jalostamolle

09.04.2020

Haemme Lieksan bioöljyjalostamolle 

Pääoperaattoreita

Toimit Lieksan bioöljyjalostamon operatiivisen toiminnan ytimessä. Vastaat siitä, että tuotanto toimii suunnitelmien mukaisesti.

Hallitset tuotantoprosessin ja sen laitteet sekä automaatiojärjestelmän, jolla prosessia ohjataan. Vastaat tuotantologistiikan toimivuudesta ja toimit vuoroesimiehenä omassa vuorossasi. Pystyt nopeasti analysoimaan prosessissa ilmeneviä häiriöitä ja reagoimaan niihin, sekä olemaan tarvittaessa yhteydessä kansainvälisiin teknologiatoimittajiin.

Työ on jatkuvaa vuorotyötä ja työvuorossa on kulloinkin pääoperaattorin lisäksi toinen kenttäoperaattori. Työhösi kuuluu myös muiden työntekijöiden kouluttaminen.

Sinulla on prosessitekniikan koulutus ja mielellään kokemusta kone- tai automaatiotekniikasta tai sinulla on vahva työkokemus prosessiteollisuudesta. Olet omatoiminen ja päätöksenteko on sinulle luonteenomaista.

Edellytämme sinulta vähintäänkin sujuvaa suullista englannin kielen taitoa.

Hakemukset:

Lähetä ansioluettelon ja palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi kirjallisesti 30.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: jani.rissanen@greenfuelnordic.fi.

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja antaa:

Jani Rissanen
Tehdaspäällikkö
puh. 040 540 8441
Green Fuel Nordic Lieksa

OTA YHTEYTTÄ!

Kuinka voimme auttaa? Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.