Green Fuel Nordic toteutti onnistuneen osakeannin

03.01.2022

Green Fuel Nordic Oy toteutti onnistuneesti €4.5M osakeannin.

Green Fuel Nordic on suomalainen biojalostusyhtiö, jonka liiketoiminta perustuu jo kaupallisessa käytössä olevan, innovatiivisen pyrolyysiteknologian hyödyntämiseen uuden sukupolven bioöljyn tuotannossa. Yhtiö valmistaa bioöljyä Lieksan biojalostamolla ja tavoitteena on investoida lähivuosina uusiin biojalostamoihin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueille.
 
Green Fuel Nordic Oy:n osakeanti päättyi 22.12.2021. Osakeanti herätti suurta kiinnostusta ja osakeanti merkittiin täyteen. Yhtiö keräsi osakeannilla yhteensä 4,5 miljoonaa euroa. Suurimpina osakkeenomistajina jatkavat aiemmat pääomistajat Joensuun Kauppa ja Kone Oy, Arto Hartikainen, Deeputi Oy sekä AVS yhtiöt Oy. 
 
Yhtiö on solminut toimitussopimuksen kotimaan energiamarkkinoille ja jatkaa neuvotteluja potentiaalisten asiakkaiden kanssa.
 
" Yhtiöllä on nyt mahdollisuus ponnistaa kohti sitä voimakasta kasvua, minkä siirtyminen vihreään energiaan ja elämäntapaan vääjäämättä tuo tullessaan. Näemme sen niistä yhteydenotoista, joita saamme", sanoo Green Fuel Nordic Oy:n toimitusjohtaja Olli Honkanen.
 
Seuraava tavoite on kasvurahoituksen hakeminen markkinoilta. Green ​Fuel Nordic suunnittelee aloittavansa neuvottelut kasvurahoituksesta vuoden 2022 alussa ja yhtiö hakee merkittävää rahoitusta seuraavia investointeja varten.

OTA YHTEYTTÄ!

Kuinka voimme auttaa? Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.