Green Fuel Nordic ja Fortum ovat sopineet bioöljyn toimituksista

01.02.2022

Green Fuel Nordic aloittaa bioöljyn toimitukset Fortumille Espoon Vermon lämpökeskukseen. Bioöljyllä korvataan fossiilisen polttoaineen käyttöä.

”Vermon lämpökeskus korvaa fossiilisen polttoaineen käyttöä bioöljyllä niin sanottujen lämmityshuippujen aikana”, kommentoi Fortumin Suomen lämmitys- ja jäähdytysliiketoiminnan Fuel Manager Esa Parkko.

Teollisuuden askeleet kohti hiilineutraalisuutta ja Suomen päästötavoitteita ovat merkittäviä tekoja. Tämä sopimus edesauttaa tätä kokonaisuutta ja tukee bioöljyn laajempaa käyttöä, polkuna kohden näitä tavoitteita.

”Green Fuel Nordicin suomalaisesta raaka-aineesta tuottama bioöljy on erinomainen vaihtoehto asiakkaille fossiilisten polttoaineiden korvaajaksi. Tämä sopimus on hyvä esimerkki tulevaisuuden kehityksestä. Fortum tarjoaa asiakkailleen puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja. Green Fuel Nordic tukee Fortumin Suomen lämmitys- ja jäähdytysliiketoimintaa omalta osaltaan tässä työssä”, kommentoi Green Fuel Nordicin toimitusjohtaja Olli Honkanen. 

Lisätiedot:

Olli Honkanen
+358 40 5539929
olli.honkanen@greenfuelnordic.fi

OTA YHTEYTTÄ!

Kuinka voimme auttaa? Täytä alla olevat kohdat, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.