Sivuston käyttöehdot

Avaamalla Green Fuel Nordic Oy:n internetsivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttöön sovelletaan Suomen lakia.

Tekijänoikeudet

Tämä Web-sivusto sisältöineen on Green Fuel Nordic Oy:n omaisuutta. Green Fuel Nordic Oy:n internetsivujen sisältö, kuten tekstit, kuvat, piirustukset, grafiikka ja logot, on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti ja ovat Green Fuel Nordic Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Green Fuel Nordic Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön.

Sivujen sisällön tai niiden osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman Green Fuel Nordic Oy:n etukäteistä kirjallista suostumusta. Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteita ja materiaalipankin aineistoja on sallittua käyttää journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Copyright © Green Fuel Nordic Oy 2017.

Verkkoalueiden nimet

Virallinen verkkoalueen nimi on www.greenfuelnordic.fi. Green Fuel Nordic pidättää oikeudet kaikkiin verkkoalueen nimiin, jotka sisältävät greenfuelnordic.

Jaa Tulosta